Сочевиця в мультиварці

Каша з сочевиці з м’ясом в мультиварці

Поєднання м’яса та сочевиці — це поживне, ситне і здатне втамувати будь голод блюдо. В якості м’ясної інгредієнта можна вибрати яловичину, курку, баранину або свинину. Ми зупинили свій вибір на останньому варіанті. Також додамо в наш духмяне страву моркву, цибулю і солодкий перець, а при подачі прикрасимо кашу свіжою зеленню.
Інгредієнти:

  • свинина — 500 г;
  • морква — 1 шт.;
  • солодкий перець — 1 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • сочевиця — 2 мультистакана;
  • вода — 4 мультистакана;
  • рослинна олія — 2 ст. л.;
  • сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • М’ясо промиваємо, нарізаємо шматочками.
  • У чашу вливаємо олію, встановлюємо програму «Смаження», викладаємо свинину, смажимо 15 хвилин, періодично перемішуємо.
  • Морква і перець нарізаємо брусочками, цибулю дрібно шаткуємо. Овочі викладаємо до м’яса, перемішуємо. Готуємо до м’якості овочів, потім солимо, перчимо, заправляємо улюбленими спеціями (можна використовувати готові приправи для свинини або м’яса).
  • Сочевицю промиваємо кілька разів водою, додаємо до м’яса і овочів.
  • Всі інгредієнти заливаємо водою, встановлюємо режим «Гасіння», кришку мультиварки закриваємо. Готуємо 60 хвилин.
  • Готову кашу розкладаємо по тарілках, прикрашаємо листочками свіжої петрушки.