Каша з сочевиці з м’ясом в мультиварці
Поєднання м’яса та сочевиці — це поживне, ситне і здатне втамувати будь голод блюдо. В якості м’ясної інгредієнта можна вибрати яловичину, курку, баранину або свинину. Ми зупинили свій вибір на останньому варіанті. Також додамо в наш духмяне страву моркву, цибулю і солодкий перець, а при подачі прикрасимо кашу свіжою зеленню.
Інгредієнти:
- свинина — 500 г;
- морква — 1 шт.;
- солодкий перець — 1 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- сочевиця — 2 мультистакана;
- вода — 4 мультистакана;
- рослинна олія — 2 ст. л.;
- сіль, перець.
Спосіб приготування:
- М’ясо промиваємо, нарізаємо шматочками.
- У чашу вливаємо олію, встановлюємо програму «Смаження», викладаємо свинину, смажимо 15 хвилин, періодично перемішуємо.
- Морква і перець нарізаємо брусочками, цибулю дрібно шаткуємо. Овочі викладаємо до м’яса, перемішуємо. Готуємо до м’якості овочів, потім солимо, перчимо, заправляємо улюбленими спеціями (можна використовувати готові приправи для свинини або м’яса).
- Сочевицю промиваємо кілька разів водою, додаємо до м’яса і овочів.
- Всі інгредієнти заливаємо водою, встановлюємо режим «Гасіння», кришку мультиварки закриваємо. Готуємо 60 хвилин.
- Готову кашу розкладаємо по тарілках, прикрашаємо листочками свіжої петрушки.