Сирне печиво

Бананове сирне печиво «Поцілунки»

Банани, що входять до складу печива, роблять тісто еластичним, а саму випічку — дуже ніжною. Спробуйте урізноманітнити смак печива — змішайте цукор, яке умочують круглі заготовки з тіста, з корицею — пряний тонкий смак випічки вас приємно здивує.
Інгредієнти:

  • Сир — 200 г;
  • Банан — 2 шт.;
  • Масло вершкове — 250 г;
  • Борошно — 3 ст.;
  • Розпушувач — 1 ч. л.;
  • Цукор — ½ ст.

Спосіб приготування:

  • Охолоджене масло нарізаємо на кубики, банан натираємо на тертці. Інгредієнти складаємо в окрему миску.
  • Додаємо м’який сир, якщо використовується зернистий, то попередньо протираємо через сито.
  • Всипаємо борошно, перемішану з розпушувачем. Замішуємо м’яке тісто.
  • Загортаємо тісто в плівку, прибираємо в холодильник на півгодини.
  • Охолоджене тісто розгортаємо в тонкий пласт, вирізаємо з допомогою склянки круглі заготовки.
  • Всипаємо цукор в тарілку.
  • Кожен гурток мачає в цукор з одного боку, звертаємо навпіл і знову опускаємо в цукор. Готове «поцілунки» укладаємо на деко.
  • Випікаємо в духовці (1800С). Готувати будемо 20 хвилин.