Бананове сирне печиво «Поцілунки»
Банани, що входять до складу печива, роблять тісто еластичним, а саму випічку — дуже ніжною. Спробуйте урізноманітнити смак печива — змішайте цукор, яке умочують круглі заготовки з тіста, з корицею — пряний тонкий смак випічки вас приємно здивує.
Інгредієнти:
- Сир — 200 г;
- Банан — 2 шт.;
- Масло вершкове — 250 г;
- Борошно — 3 ст.;
- Розпушувач — 1 ч. л.;
- Цукор — ½ ст.
Спосіб приготування:
- Охолоджене масло нарізаємо на кубики, банан натираємо на тертці. Інгредієнти складаємо в окрему миску.
- Додаємо м’який сир, якщо використовується зернистий, то попередньо протираємо через сито.
- Всипаємо борошно, перемішану з розпушувачем. Замішуємо м’яке тісто.
- Загортаємо тісто в плівку, прибираємо в холодильник на півгодини.
- Охолоджене тісто розгортаємо в тонкий пласт, вирізаємо з допомогою склянки круглі заготовки.
- Всипаємо цукор в тарілку.
- Кожен гурток мачає в цукор з одного боку, звертаємо навпіл і знову опускаємо в цукор. Готове «поцілунки» укладаємо на деко.
- Випікаємо в духовці (1800С). Готувати будемо 20 хвилин.