Плюшки з цукром

Плюшки з цукром – це найулюбленіша випічка кожного ласуни. Ще в дитинстві батьки частенько балували нас такими ласощами, купуючи їх в місцевих магазинах і пекарнях. Зробити плюшки будинку теж зовсім не складно, якщо просто поетапно слідувати вподобаному рецептом.
Плюшки з цукром готують з дріжджового тіста, яке найчастіше замішують з великою кількістю здоби. Тим не менше, існують і пісні варіанти подібних булочок, які теж виходять досить смачними і пишними. Після приготування тесту його ділять на порційні шматочки і розгортають їх в плоскі коржі. Кожну корж рівномірно обмазують вершковим або рослинним маслом і покривають обраної начинкою. Потім тісто скручують в рулет і надають йому необхідну форму.
Начинкою для булочок служить цукор, кориця, горішки або мак. Зверху готові вироби часто обмазують кремом або глазур’ю, посипають цукром або цукровою пудрою. Стандартна форма для булочок – це сердечко або бантик, однак можна експериментувати з булочками, придумуючи їм нові варіанти зовнішнього вигляду.
Плюшки можна подавати з чаєм і будь-якими іншими гарячими напоями. Самим же булочкам перед вживанням в їжу краще дати трохи охолонути.