Булочки синабон

Булочки синабон – це не просто десерт, а результат тривалої роботи кращих американських кондитерів, які доклали максимум зусиль для створення дійсно унікального ласощі. Один з відомих журналів в США навіть включив їх до списку 50 головних задоволень в житті. Зрозуміло, класична рецептура зберігається в найсуворішій таємниці, тому всі рецепти – це лише спроби розібратися, як готувати булочки синабон в домашніх умовах. Тим не менш багатьом кулінарам вдалося наблизитися до розгадки.
У традиційних булочках синабон використовують і спеціальну муку, і спеціальну корицю, і ще безліч спеціальних інгредієнтів. Що ж стосується «одомашненого» рецепту, то для нього знадобиться дріжджове тісто, приготовлене на молоці. У нього також входить ванільний цукор, яйця, вершкове масло і трохи солі. Для начинки найчастіше використовують корицю, але також можна зробити булочки синабон з коричневим цукром, маком, шоколадом та ін.
Ще однією важливою частиною булочок синабон є особливий крем, яким поливають готову випічку. До його складу входить вершковий сир і цукрова пудра. Виходить така прикраса дуже ніжним, буквально тане в роті. При цьому вона чудово доповнює смак булочок і не розтікається після нанесення.
Приготування булочок синабон – це непростий процес, який вимагає від кулінара терпіння і уваги до деталей. Тим не менш, якщо навчитися готувати такий десерт, можна сміливо вважати себе справжнім кондитером і запрошувати друзів на чай в будь-який час дня і ночі (повірте, вони не відмовляться!).