Лаваш з червоною рибою

Лаваш з червоною рибою – це вишуканий делікатес, який без праці можна зробити в домашніх умовах. Весь процес приготування полягає в тому, що начинку і лаваш згортають в рулети. Така закуска стає прикрасою будь-якого столу і завдяки незвичайному смаку завжди привертає увагу справжніх гурманів.
Для начинки лаваша використовую всі види малосоленой або солоної червоної риби. Використовують виключно філе – ніяких кісточок в закусці бути не повинно. Щоб страва не було сухим, обов’язково додають в нього соковитий соус на основі майонезу або сметани, а також вершковий, ковбасний або сирний сир. Його наносять на лаваш, і лише потім викладають всі інші обрані інгредієнти для начинки. Крім червоної риби, рулети можна покласти свіжі огірки, зелень, авокадо, болгарський перець, варені яйця, пекінську капусту і пр.
Коли всі шари покладені в необхідній послідовності, їх згортають в щільний рулет і нарізають на порційні шматочки, які зазвичай не перевищують товщини 1-2 сантиметрів. Так з одного лаваша виходить ціле блюдо делікатесної закуски, так що можна нагодувати всіх гостей без шкоди для сімейного бюджету. При бажанні можна зробити і декілька шарів з лаваша, якщо для начинки використовується велика кількість різних інгредієнтів.
Лаваш з червоною рибою – це холодна закуска, яку можна подавати гостям відразу після приготування. У холодильнику зберігати подібне ласощі не рекомендується. Лаваш швидко просочується соусом і втрачає форму, так що краще розрахувати час так, щоб страва як можна раніше виявилося на столі.