Салат з куркою і ананасами

Салат з куркою, ананасами, чорносливом і сиром

Такий салат вже точно не здасться дієтичним, зате їм можна сміливо замінити основне блюдо під час сімейної вечері. Ідеально підійдуть для приготування печериці, але і будь-які інші гриби не зіпсують смак. Чорнослив має бути без кісточок. Перед додаванням в салат його треба залити окропом на 15 хвилин.
Інгредієнти:

  • 1 куряча грудка;
  • 150 г чорносливу;
  • ½ Банки консервованих ананасів;
  • 300 г грибів;
  • 3 яйця;
  • 1 свіжий огірок;
  • 150 г твердого сиру;
  • Майонез;
  • Сіль.

Спосіб приготування:

  • Грудку і яйця відварити, остудити.
  • Гриби порізати скибочками, обсмажити на сковороді в невеликій кількості рослинного масла.
  • Чорнослив і курку нарізати соломкою, ананас – кубиками.
  • Яйця, огірок і сир потерти на крупній тертці в різні ємності.
  • Викладати інгредієнти шарами в наступній послідовності: чорнослив, курка з майонезом, ананас, гриби з майонезом, яйця з майонезом, сир.
  • Прикрасити готову страву огірком.