Салат «Ніжність»

Листковий салат «Ніжність» з крабовими паличками

Салат по цьому рецепту прикрасить святковий стіл і різноманітить повсякденний вечерю. Замість крабових паличок візьміть натуральне крабове м’ясо: блюдо придбає більш насичений і багатий смак. Салат стане менш калорійним, якщо майонез замінити сметаною.
Інгредієнти:

  • Крабові палички — 200 г;
  • Сир — 300 г;
  • Помідори — 2 шт.;
  • Часник — 2 зубчики;
  • Яйце — 3 шт.;
  • Майонез — 4 ст. л.;
  • Спеції.

Спосіб приготування:

  • Помідори промиваємо, обсушуємо, ріжемо кубиками. Перекладаємо в окрему ємність, додаємо сіль, перець.
  • Крабові палички розморожуємо, ріжемо на шматочки.
  • Часник подрібнюємо, змішуємо з майонезом. Сир натираємо.
  • Яйця відварюємо, очистити, дрібно нарізаємо. Змішуємо яйця з сиром, додаємо трохи майонезу, перемішуємо (трохи тертого сиру залишаємо для прикраси).
  • Інгредієнти викладаємо шарами. Перший — яйця з сиром, другий — помідори, третій — яйця з сиром, четвертий — крабові палички, п’ятий — яйця з сиром. Кожен шар добре змащуємо майонезом.
  • Верх салату посипаємо тертим сиром, прикрашаємо зеленню. Блюдо залишаємо для просочення на 2-3 години.