Рибний пиріг

Рибний пиріг з сайрою в мультиварці

Рибні консерви — дуже зручний продукт, адже з їх допомогою можна приготувати страву без особливих зусиль. Котлети, супи, бутерброди, салати — все це легко зробити, якщо під рукою є баночка консервованої риби. Пропонуємо простий і дуже смачний пиріг з начинкою з сайри і відварених яєць. При бажанні яйця можна замінити картоплею, рисом, додати зелень і спеції за смаком. Блюдо зробимо в мультиварці, тоді час на його приготування буде скорочено до мінімуму.
Інгредієнти:
Тісто:

  • Борошно — 2 ст.;
  • Кефір — 250 мл;
  • Масло вершкове — 100 г (можна замінити майонезом);
  • Яйце — 2 шт.;
  • Розпушувач — 10 г;
  • Сіль — 1 ч. л.;
  • Цукор — 2 ч. л.

Начинка:

  • Сайра консервована — 1 б.;
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.;
  • Яйце — 3 шт.;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Приготуємо начинку. Яйця відварюємо, очищаємо, нарізаємо кубиками.
  • З сайри зливаємо рідину, рибу розминаємо виделкою.
  • Цибулю очистити, дрібно нарізаємо.
  • З’єднуємо всі інгредієнти для начинки, додаємо сіль, перець, перемішуємо.
  • Приготуємо тісто. В окремій ємності збиваємо яйця, масло (майонез), сіль, цукор. Масу збиваємо.
  • Додаємо борошно, розпушувач, перемішуємо.
  • Мультиварочную чашу змащуємо маслом, виливаємо частину тіста, зверху розподіляємо рибну начинку. Потім виливаємо решту тіста.
  • Чашу встановлюємо в мультиварку. Готуємо (режим «Випічка») 60 хвилин.
  • Після сигналу пиріг перевертаємо, використовуючи чашу для пари. Готуємо 20 хвилин.
  • Рибний пиріг подаємо зі сметаною.