Рибний пиріг з сайрою в мультиварці
Рибні консерви — дуже зручний продукт, адже з їх допомогою можна приготувати страву без особливих зусиль. Котлети, супи, бутерброди, салати — все це легко зробити, якщо під рукою є баночка консервованої риби. Пропонуємо простий і дуже смачний пиріг з начинкою з сайри і відварених яєць. При бажанні яйця можна замінити картоплею, рисом, додати зелень і спеції за смаком. Блюдо зробимо в мультиварці, тоді час на його приготування буде скорочено до мінімуму.
Інгредієнти:
Тісто:
- Борошно — 2 ст.;
- Кефір — 250 мл;
- Масло вершкове — 100 г (можна замінити майонезом);
- Яйце — 2 шт.;
- Розпушувач — 10 г;
- Сіль — 1 ч. л.;
- Цукор — 2 ч. л.
Начинка:
- Сайра консервована — 1 б.;
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- Яйце — 3 шт.;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Приготуємо начинку. Яйця відварюємо, очищаємо, нарізаємо кубиками.
- З сайри зливаємо рідину, рибу розминаємо виделкою.
- Цибулю очистити, дрібно нарізаємо.
- З’єднуємо всі інгредієнти для начинки, додаємо сіль, перець, перемішуємо.
- Приготуємо тісто. В окремій ємності збиваємо яйця, масло (майонез), сіль, цукор. Масу збиваємо.
- Додаємо борошно, розпушувач, перемішуємо.
- Мультиварочную чашу змащуємо маслом, виливаємо частину тіста, зверху розподіляємо рибну начинку. Потім виливаємо решту тіста.
- Чашу встановлюємо в мультиварку. Готуємо (режим «Випічка») 60 хвилин.
- Після сигналу пиріг перевертаємо, використовуючи чашу для пари. Готуємо 20 хвилин.
- Рибний пиріг подаємо зі сметаною.