Рагу з кабачків і свинини в мультиварці
Фото рагу з кабачків і свинини в мультиварці
Ситне густе і неймовірно смачне рагу зі свининою та овочами стане гарним обідом або вечерею. Готується все просто: всі інгредієнти нарізаємо і послідовно викладаємо в чашу, а все інше зробить мультиварка. Бажано вибирати нежирну свинину. Крім овочів, зазначених у рецепті, можна додати будь-які інші, які опиняться на кухні: кольорову або білокачанну капусту, кольрабі, кукурудзу, горошок, квасоля.
Інгредієнти:
- свинина — 500 г;
- баклажан — 1 шт.;
- перець болгарський — 1 шт.;
- часник — 3 зубчики;
- кабачок — 1 шт.;
- картопля — 3 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- помідори — 2 шт.;
- морква — 1 шт.;
- сіль, перець;
- олія рослинна;
- свіжий базилік.
Спосіб приготування:
- Свинину нарізаємо на шматочки.
- Овочі промиваємо, баклажани, картоплю і помідори нарізаємо кубиками, моркву — кружальцями, перець — смужками, цибулю і часник подрібнюємо. Кабачок очищаємо (якщо використовуємо молодий овоч, то шкірку залишаємо), нарізаємо невеликими кубиками.
- У мультиварочную чашу вливаємо олію, встановлюємо режим «Смаження». Викладаємо шматочки свинини, обсмажуємо до приємної рум’яної скоринки 15 хвилин.
- Додаємо цибулю і моркву, солимо, перчимо, інгредієнти перемішуємо, готуємо ще 10 хвилин.
- Викладаємо овочі, що залишилися, перемішуємо, вливаємо воду (150 мл). Кришку мультиварки закриваємо, активуємо режим «Гасіння», готуємо 60 хвилин.
- Готове рагу розкладаємо по тарілках, прикрашаємо свіжим базиліком або петрушкою.