Пісне овочеве рагу в мультиварці
Фото пісного овочевого рагу в мультиварці
Овочеве рагу в мультиварці виходить неймовірно яскравим, ароматною і дуже смачною. Тим більше, що ця диво-каструля дозволяє істотно заощадити час і сили на приготування страви. Зробити овочеве рагу можна зі свіжих або заморожених овочів. Можна також приготувати страву з додаванням свіжих помідорів, капусти, броколі, грибів, зеленого горошку — сміливо експериментуйте з складом продуктів, і кожного разу ви будете отримувати нове блюдо.
Інгредієнти:
- картопля — 3 шт.;
- цукіні — 2 шт. (молоді, невеликого розміру);
- морква — 1 шт.;
- квасоля стручкова — 100 г;
- цибуля — 1 шт.;
- зелень — пучок (кріп, петрушка, кінза);
- часник — 4 зубчики;
- вода — 1 мультистакан;
- паста томатна — 1 ст. л. (або 2 стиглих помідора);
- олія рослинна;
- перець болгарський — 3 шт. (краще різних кольорів);
- сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Всі овочі ретельно промиваємо, очищаємо.
- Перець нарізаємо брусочками, цибулю і цукіні (якщо овоч молодий, то очищати не потрібно) — великими кубиками, моркву — кружальцями. Квасоля нарізаємо в довільному порядку, але не дуже дрібно. Часник подрібнюємо. Картоплю нарізаємо кубиками середнього розміру.
- У мультиварочную чашу вливаємо олію, активуємо режим «Смаження», викладаємо моркву, цибулю, овочі готуємо 15 хвилин, постійно перемішуючи інгредієнти.
- У чашу викладаємо всі інші овочі та часник, за смаком кладемо сіль, перець. Всі продукти добре перемішуємо.
- Воду перемішуємо з томатною пастою, вливаємо в чашу. Закриваємо кришку.
- Встановлюємо режим «Гасіння», готуємо 60 хвилин.
- Зелень дрібно нарізаємо, додаємо в рагу за 5 хвилин до закінчення режиму.