Овочеве рагу в мультиварці

Пісне овочеве рагу в мультиварці

Фото пісного овочевого рагу в мультиварці

Овочеве рагу в мультиварці виходить неймовірно яскравим, ароматною і дуже смачною. Тим більше, що ця диво-каструля дозволяє істотно заощадити час і сили на приготування страви. Зробити овочеве рагу можна зі свіжих або заморожених овочів. Можна також приготувати страву з додаванням свіжих помідорів, капусти, броколі, грибів, зеленого горошку — сміливо експериментуйте з складом продуктів, і кожного разу ви будете отримувати нове блюдо.
Інгредієнти:

  • картопля — 3 шт.;
  • цукіні — 2 шт. (молоді, невеликого розміру);
  • морква — 1 шт.;
  • квасоля стручкова — 100 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • зелень — пучок (кріп, петрушка, кінза);
  • часник — 4 зубчики;
  • вода — 1 мультистакан;
  • паста томатна — 1 ст. л. (або 2 стиглих помідора);
  • олія рослинна;
  • перець болгарський — 3 шт. (краще різних кольорів);
  • сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Всі овочі ретельно промиваємо, очищаємо.
  • Перець нарізаємо брусочками, цибулю і цукіні (якщо овоч молодий, то очищати не потрібно) — великими кубиками, моркву — кружальцями. Квасоля нарізаємо в довільному порядку, але не дуже дрібно. Часник подрібнюємо. Картоплю нарізаємо кубиками середнього розміру.
  • У мультиварочную чашу вливаємо олію, активуємо режим «Смаження», викладаємо моркву, цибулю, овочі готуємо 15 хвилин, постійно перемішуючи інгредієнти.
  • У чашу викладаємо всі інші овочі та часник, за смаком кладемо сіль, перець. Всі продукти добре перемішуємо.
  • Воду перемішуємо з томатною пастою, вливаємо в чашу. Закриваємо кришку.
  • Встановлюємо режим «Гасіння», готуємо 60 хвилин.
  • Зелень дрібно нарізаємо, додаємо в рагу за 5 хвилин до закінчення режиму.