Пшенична каша в мультиварці

Розсипчаста пшенична каша на воді в мультиварці

Ця неймовірно ароматна і розсипчаста каша стане чудовим доповненням до м’ясних страв, наприклад до котлет, отбивным, гуляшу. Також страву можна подати на сніданок — каша легко засвоюється, насичує і здатна зарядити енергією на цілий день.
Інгредієнти:

  • крупа пшенична — 1 мультистакан;
  • масло вершкове — 2 ст .л.;
  • вода — 4 мультистакана;
  • масло рослинне — 2 ст. л.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • сіль.

Спосіб приготування:

  • Цибулю очистити, дрібно нарізаємо.
  • У мультиварочную чашу вливаємо олію. Активуємо режим «Смаження», обсмажуємо цибулю до появи приємного золотистого кольору.
  • Крупу ретельно промиваємо, перекладаємо в мультиварочную чашу до цибулі.
  • Вливаємо воду, додаємо сіль. Інгредієнти перемішуємо.
  • Встановлюємо режим «Гречка» на 60 хвилин.
  • Після звукового сигналу кашу розкладаємо по тарілках, додаємо вершкове масло. Подаємо як самостійне блюдо або гарнір до м’ясних або рибних страв.