Розсипчаста пшенична каша на воді в мультиварці
Ця неймовірно ароматна і розсипчаста каша стане чудовим доповненням до м’ясних страв, наприклад до котлет, отбивным, гуляшу. Також страву можна подати на сніданок — каша легко засвоюється, насичує і здатна зарядити енергією на цілий день.
Інгредієнти:
- крупа пшенична — 1 мультистакан;
- масло вершкове — 2 ст .л.;
- вода — 4 мультистакана;
- масло рослинне — 2 ст. л.;
- цибуля — 1 шт.;
- сіль.
Спосіб приготування:
- Цибулю очистити, дрібно нарізаємо.
- У мультиварочную чашу вливаємо олію. Активуємо режим «Смаження», обсмажуємо цибулю до появи приємного золотистого кольору.
- Крупу ретельно промиваємо, перекладаємо в мультиварочную чашу до цибулі.
- Вливаємо воду, додаємо сіль. Інгредієнти перемішуємо.
- Встановлюємо режим «Гречка» на 60 хвилин.
- Після звукового сигналу кашу розкладаємо по тарілках, додаємо вершкове масло. Подаємо як самостійне блюдо або гарнір до м’ясних або рибних страв.