Пшенична каша в мультиварці

Пшенична каша на молоці з гарбузом в мультиварці

Складно уявити більш поживний і корисний сніданок, ніж пшенична каша з гарбузом. Кожен інгредієнт цієї страви містить масу необхідних для організму речовин. Щоб додати страві приємний аромат, можна додати ванільний цукор або корицю. Готову кашу добре подавати зі свіжими фруктами і ягодами — так страва стане ще більш корисним.
Інгредієнти:

  • крупа пшенична — 200 г;
  • молоко — 500 мл;
  • гарбуз — 200 г;
  • масло вершкове — 2 ст. л.;
  • сухофрукти — 100 г (за бажанням);
  • цукор — 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  • Гарбуз промиваємо, натираємо на крупній тертці. Інгредієнт викладаємо в мультиварочную чашу.
  • Крупу ретельно промиваємо під проточною водою, відправляємо до гарбузі.
  • Вливаємо молоко, додаємо цукор і сухофрукти (родзинки, курага, чорнослив).
  • Активуємо режим «Молочна каша», після звукового сигналу відкриваємо кришку, додаємо трохи вершкового масла, ретельно перемішуємо кашу і подаємо на сніданок.