Пшенична каша на молоці з гарбузом в мультиварці
Складно уявити більш поживний і корисний сніданок, ніж пшенична каша з гарбузом. Кожен інгредієнт цієї страви містить масу необхідних для організму речовин. Щоб додати страві приємний аромат, можна додати ванільний цукор або корицю. Готову кашу добре подавати зі свіжими фруктами і ягодами — так страва стане ще більш корисним.
Інгредієнти:
- крупа пшенична — 200 г;
- молоко — 500 мл;
- гарбуз — 200 г;
- масло вершкове — 2 ст. л.;
- сухофрукти — 100 г (за бажанням);
- цукор — 2 ст. л.
Спосіб приготування:
- Гарбуз промиваємо, натираємо на крупній тертці. Інгредієнт викладаємо в мультиварочную чашу.
- Крупу ретельно промиваємо під проточною водою, відправляємо до гарбузі.
- Вливаємо молоко, додаємо цукор і сухофрукти (родзинки, курага, чорнослив).
- Активуємо режим «Молочна каша», після звукового сигналу відкриваємо кришку, додаємо трохи вершкового масла, ретельно перемішуємо кашу і подаємо на сніданок.