Пельмені в мультиварці

Пельмені, варені на пару в мультиварці

Зазвичай варять на пару манти, але ми пропонуємо приготувати саме пельмені. Можна використовувати вже готові, придбані в магазині, або зліпити домашні. Такий спосіб приготування має свої плюси: пельмені не зліпляться і не розваряться, господині не потрібно стежити за каструлею, перемішувати і контролювати ступінь готовності продукту. Все зробить мультиварка.
Інгредієнти:

  • пельмені — 300 г;
  • вода — 1,5 л;
  • масло вершкове — 1 ст. л.;
  • лавровий лист — 1 шт.

Спосіб приготування:

  • У мультиварочную чашу вливаємо воду, додаємо лавровий лист.
  • Кошик-пароварку змащуємо вершковим маслом. Викладаємо пельмені (заморожені) в один шар.
  • Кошик встановлюємо в мультиварку, закриваємо кришку. Вибираємо режим «Варка на пару», готуємо 25 хвилин. Якщо через зазначений час пельмені будуть ще не готові, то збільшуємо час на 15 хвилин.
  • Готові пельмені подаємо з традиційною сметаною, гірчицею або іншим улюбленим соусом.