Смажені пельмені у фритюрі в мультиварці
Іноді можна побалувати себе і таким блюдом, як смажені пельмені. Їх смак чимось нагадує чебуреки. Дуже просто приготувати цю страву в мультиварці, хоча для цих цілей підійде і звичайна сковорода. Смажені пельмені подають зі сметаною, кетчупом або пропонують в якості закуски до пива. Любителі гострого можуть використовувати улюблені спеції: червоний або чорний перець, часник. До страви можна приготувати соус із суміші майонезу і гірчиці (в пропорціях 1:1) або суміші майонезу і кетчупу, взятих у рівних частинах.
Інгредієнти:
- масло рослинне — 1 л;
- готові пельмені — 1 кг;
- зелень.
Спосіб приготування:
- У мультиварочную чашу вливаємо олію.
- Пельмені перекладаємо в каструлю в один шар і встановлюємо в мультиварку.
- Включаємо режим «Смаження» на 10 хвилин. Кришку мультиварки закриваємо.
- Готові пельмені повинні придбати приємну золотисту скориночку. При подачі посипаємо свіжою зеленню.