Печиво з сиру

Просте печиво «Трикутники» з сиру

Напевно подібне печиво не раз траплялося вам на очі
кондитерських магазинах. Тим не менш, його легко можна приготувати і в домашніх
умовах. Воно дуже добре пропікається навіть при відносно невисокій
температурі, виходить ніжним і солодким. При бажанні готове печиво можна
присипати цукровою пудрою.
Інгредієнти:

  • 250г сиру;
  • 250г вершкового масла;
  • 300г борошна;
  • 3 яйця;
  • 150г цукру;
  • ½ч.л. соди;
  • 1 пакетик ванільного цукру.

Спосіб приготування:

  • Борошно
    просіяти і помістити в глибоку мисочку;
  • Перед
    тим, як готувати, масло заморозити, потім натерти на тертці в ту ж
    посуд;
  • Перемішати,
    отриману масу «порубати» ножем у дрібну крихту;
  • Сир
    перетерти, додати в загальну тарілку;
  • Соду
    погасити оцтом і вилити до тесту;
  • Висипати
    пакетик ванільного цукру, інтенсивно перешкодити і відставити на
    10-15 хвилин;
  • Замісити
    тісто (воно повинно вийти м’яким), скачати в кулю, загорнути в харчову
    плівку;
  • Перекласти
    тісто в холодильник на 10 хвилин;
  • Поділити
    охолоджене тісто на три шматочки і кожен розкачати до товщини 5 мм;
  • Склянкою
    або чашкою вирізати однакові круглі коржі;
  • Підготувати
    дві невеличкі мисочки: в одній збити яйця, у другу насипати цукор;
  • Кожну
    корж спочатку занурити в яєчну суміш, а потім у цукор;
  • Згорнути
    навпіл і повторити процедуру;
  • Ще
    раз згорнути і ще раз обмокнуть так, щоб вийшли трикутнички;
  • Деко
    змастити маслом, викласти печиво і запікати 25 хвилин при температурі 170
    градусів.

Тепер ви знаєте, як готувати печиво з сиру. Приємного апетиту!
Печиво з сиру – це дуже смачний і корисний десерт, який
прикрасить собою будь-яке чаювання. Від цього блюда в захваті і дорослі, і діти, і
самі кулінари, оскільки воно не потребує багато часу на приготування. Для тих, хто
стикається з таким печивом вперше, знадобиться кілька корисних порад:

  • Подрібнити печиво для чізкейку простіше всього за допомогою
    блендера. Випікати таке «тісто» потрібно при досить низькій температурі (не
    понад 180 градусів);
  • Для печива краще всього брати сир середньої жирності;
  • Якщо печиво набуло апетитну золотисту скоринку, значить,
    воно готове і духовку можна відключати;
  • Перед приготуванням сир потрібно подрібнити. Простіше всього
    це зробити, протерши його через сито, але можна скористатися і звичайною
    вилкою;
  • Трохи урізноманітнити стіл допоможуть всілякі кондитерські
    форми для печива. Чим більше їх різновидів ви використовуєте, тим веселіше
    вийде блюдо.