М'ясо, тушковане в мультиварці

Капуста, тушкована з м’ясом в сметані в мультиварці

Капуста є відмінним гарніром для тушкованого м’яса в мультиварці. Навіть сама жирна свинина з нею стає легким і свіжим стравою. При цьому таке частування залишається ситним і дуже смачним. Якщо ж згасити з капустою в мультиварці куряче філе, то готове блюдо підійде і для дієтичного харчування. Сметану можна взяти нежирну – так навіть зручніше буде додавати її до решти інгредієнтів. Сіль, перець і вибрані спеції краще всього додати в соус, щоб вони рівномірно розподілилися по всьому блюду.
Інгредієнти:

  • 400 г м’яса;
  • 1 кг капусти;
  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • 3 ст. л. сметани;
  • ½ Склянки води;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Нарізати м’ясо кубиками середнього розміру, нагріти в мультиварці рослинне масло.
  • Обсмажувати м’ясні шматочки в режимі «Випічка» 20-30 хвилин (залежно від обраного м’яса).
  • Дрібно нарізати цибулю і натерти моркву, викласти їх до м’яса, перемішати.
  • Продовжувати смажити м’ясо з овочами ще 15 хвилин, періодично помішуючи.
  • Дрібно нашаткувати капусту, висипати до решти інгредієнтів, добре перемішати.
  • Сметану розвести у воді, додати сіль і перець.
  • Соус перемішати до однорідності і вилити поверх капусти і м’яса.
  • Продовжувати готувати м’ясо в мультиварці на режимі «Випічка» 40 хвилин або ж у режимі «Гасіння» 1 год.
  • За час приготування два-три рази перемішати вміст мультиварки.
  • Залишити тушковане м’ясо в мультиварці на режимі «підігрів» на 30 хвилин.