М'ясо, тушковане в мультиварці

Картопля, тушкована з м’ясом та грибами в мультиварці

Картопля, м’ясо і гриби – це три унікальні за своїми поживними властивостями продукту. Разом вони перетворюються в приголомшливо смачне блюдо, яким можна нагодувати до відвала» самих голодних гостей і домочадців. Звичайно, калорійність такого тушкованого м’яса в мультиварці досить висока, але навіть невеликої порції частування вистачить для того, щоб насититися.
Інгредієнти:

  • 500 г м’яса;
  • 1 кг картоплі;
  • 500 г печериць;
  • 1 цибулина;
  • 2 лаврових листа;
  • 1 морква;
  • 2 склянки води;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • Зелень;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Нарізати брусочками картоплю, кубиками – м’ясо, пластинками – печериці.
  • На тертці натерти моркву і нарізати кубиками ріпчасту цибулю, дрібно порубати зелень.
  • Обсмажити м’ясо на олії при закритій кришці мультиварки в режимі «Випічка» до золотистого кольору.
  • Приблизно через 20 хвилин додати до м’яса печериці, а також цибулю і моркву, смажити в тому ж режимі ще 20 хвилин.
  • Висипати в каструлю мультиварки картоплю, посолити і поперчити, акуратно перемішати між собою всі інгредієнти.
  • Залити вміст мультиварки зазначеною кількістю води, знову закрити кришку.
  • Готувати м’ясо 50 хвилин в режимі «Випічка», пару раз перемішавши його в процесі приготування.
  • Прикрасити страву зеленню.