Картопля, тушкована з м’ясом та грибами в мультиварці
Картопля, м’ясо і гриби – це три унікальні за своїми поживними властивостями продукту. Разом вони перетворюються в приголомшливо смачне блюдо, яким можна нагодувати до відвала» самих голодних гостей і домочадців. Звичайно, калорійність такого тушкованого м’яса в мультиварці досить висока, але навіть невеликої порції частування вистачить для того, щоб насититися.
Інгредієнти:
- 500 г м’яса;
- 1 кг картоплі;
- 500 г печериць;
- 1 цибулина;
- 2 лаврових листа;
- 1 морква;
- 2 склянки води;
- 2 ст. л. рослинної олії;
- Зелень;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Нарізати брусочками картоплю, кубиками – м’ясо, пластинками – печериці.
- На тертці натерти моркву і нарізати кубиками ріпчасту цибулю, дрібно порубати зелень.
- Обсмажити м’ясо на олії при закритій кришці мультиварки в режимі «Випічка» до золотистого кольору.
- Приблизно через 20 хвилин додати до м’яса печериці, а також цибулю і моркву, смажити в тому ж режимі ще 20 хвилин.
- Висипати в каструлю мультиварки картоплю, посолити і поперчити, акуратно перемішати між собою всі інгредієнти.
- Залити вміст мультиварки зазначеною кількістю води, знову закрити кришку.
- Готувати м’ясо 50 хвилин в режимі «Випічка», пару раз перемішавши його в процесі приготування.
- Прикрасити страву зеленню.