Найсмачніший яблучно-лимонний пиріг в мультиварці
Фото яблучно-лимонного пирога в мультиварці
Ніжна і ароматна лимонно-яблучна шарлотка, яка готується за лічені хвилини. Якщо яблука не дуже солодкі, достатньо взяти половинку лимона, а не цілий. Після приготування дати страві настоятися 10 хвилин.
Інгредієнти:
- 4 яйця;
- 2 яблука;
- 1 лимон;
- 50 г вершкового масла;
- 1 ч. л. кориці;
- 1 ч. л. розпушувача;
- 1 ч. л. ванільного цукру;
- 250 г цукру;
- 200 г борошна.
Спосіб приготування:
- Яблука і лимони розрізати навпіл, потім порізати тонкими часточками.
- Посипати фрукти 50 г цукру і корицею, перешкодити.
- Масло розтопити в чашу мультиварки.
- По дну чаші рівномірно розподілити лимон, яблука, полити зверху соком, який залишився в тарілці з-під фруктів.
- У борошно додати розпушувач і перемішати.
- Яйця збивати з цукром до збільшення в розмірі.
- Змішати яйця з борошном, вимісити до однорідності.
- Тісто вилити на фрукти, закрити кришку і пекти пиріг 60 хвилин в режимі «Випічка».