Лимонний пиріг

Найсмачніший яблучно-лимонний пиріг в мультиварці

Фото яблучно-лимонного пирога в мультиварці

Ніжна і ароматна лимонно-яблучна шарлотка, яка готується за лічені хвилини. Якщо яблука не дуже солодкі, достатньо взяти половинку лимона, а не цілий. Після приготування дати страві настоятися 10 хвилин.
Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 2 яблука;
  • 1 лимон;
  • 50 г вершкового масла;
  • 1 ч. л. кориці;
  • 1 ч. л. розпушувача;
  • 1 ч. л. ванільного цукру;
  • 250 г цукру;
  • 200 г борошна.

Спосіб приготування:

  • Яблука і лимони розрізати навпіл, потім порізати тонкими часточками.
  • Посипати фрукти 50 г цукру і корицею, перешкодити.
  • Масло розтопити в чашу мультиварки.
  • По дну чаші рівномірно розподілити лимон, яблука, полити зверху соком, який залишився в тарілці з-під фруктів.
  • У борошно додати розпушувач і перемішати.
  • Яйця збивати з цукром до збільшення в розмірі.
  • Змішати яйця з борошном, вимісити до однорідності.
  • Тісто вилити на фрукти, закрити кришку і пекти пиріг 60 хвилин в режимі «Випічка».