Лазанья з фаршем

Лазанья проста з макаронів з м’ясним фаршем

Макарони підійдуть абсолютно будь-які, зовсім не обов’язково
шукати особливі італійські сорти. Така «студентська лазанья» дозволяє
заощадити час на приготуванні тіста і гроші на купівлю готових листів.
Досвідчені кухарі, швидше за все, скажуть, що це і не лазанья зовсім, а запіканка,
але для менш вибагливих гурманів схожість страв просто таки на обличчя.
Інгредієнти:

  • 400г макаронів;
  • 500г фаршу;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • 3 помідори;
  • 80г вершкового масла;
  • 650мл молока;
  • 350г твердого сиру;
  • 150г рослинного масла;
  • Кріп, базилік;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Поставити
    на вогонь каструльку з водою, посолити;
  • Коли
    вода закипить, всипати в неї макарони, варити 10 хвилин, іноді помішуючи;
  • Воду
    злити макарони промити, додати до них рослинне масло і перемішати;
  • Цибуля
    нарізати півкільцями, моркву натерти;
  • Викласти
    овочі на сковороду і обсмажити до золотистого кольору;
  • Додати
    фарш, перешкодити;
  • Помідори
    обшпарити окропом і зняти шкірку, порізати на дольки;
  • Додати помідори на сковорідку, посолити і поперчити;
  • В
    каструльку викласти вершкове масло і розтопити;
  • Додати
    борошно і трохи обсмажити, помішуючи лопаткою;
  • Вилити
    в каструльку молоко і збити соус віночком до однорідності;
  • Приправити
    сушеним кропом і базиліком, перешкодити;
  • Сир
    натерти на крупній тертці;
  • В
    форму для запікання викласти суцільним шаром половину макаронів;
  • Фарш
    з овочами рівномірно розподілити зверху і накрити другою половиною
    макаронів;
  • Полити
    лазанью молочним соусом і засипати зверху сиром;
  • Запікати
    30-35 хвилин при температурі 200 градусів.