Паштет з курячої печінки з сердечками в мультиварці
Печінковий паштет – це давно відоме блюдо, яким навряд чи можна когось здивувати. Тим не менш, якщо додати в нього трохи курячих сердечок, смак буде більш насиченим і обов’язково сподобається вашим гостям. При цьому для ідеального результату знадобиться мінімальний набір інгредієнтів! Готовий паштет з курячої печінки, приготований в мультиварці, використовують в якості закуски. Можна намазати його на тости, нафарширувати їм яйця, використовувати в якості начинки для рулету або несолодкого чаю.
Інгредієнти:
- 500 г курячої печінки;
- 2 цибулини;
- 250 г курячих сердечок;
- 1 морква;
- 20 г вершкового масла;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Ретельно промити печінку і сердечка, зрізати всі неїстівні частини (кров, прожилки, плівки тощо).
- Моркву і цибулю почистити, нарізати великими шматочками довільної форми.
- Розігріти мультиварку, змастити чашу шматочком вершкового масла.
- Викласти в каструлю курячі сердечка і печінку, а також цибулю і моркву.
- Акуратно перемішати між собою інгредієнти і готувати паштет з курячої печінки в мультиварці 2 години в режимі «Гасіння».
- Через півтори години страву посолити і поперчити за смаком, при необхідності додати трохи кип’яченої води (якщо вся рідина випарувалася).
- Готову курячу печінку, серце і овочі подрібнити за допомогою блендера до однорідної маси.
- Дати паштету трохи охолонути, використовувати за призначенням.