Куряча печінка в мультиварці

Паштет з курячої печінки з сердечками в мультиварці

Печінковий паштет – це давно відоме блюдо, яким навряд чи можна когось здивувати. Тим не менш, якщо додати в нього трохи курячих сердечок, смак буде більш насиченим і обов’язково сподобається вашим гостям. При цьому для ідеального результату знадобиться мінімальний набір інгредієнтів! Готовий паштет з курячої печінки, приготований в мультиварці, використовують в якості закуски. Можна намазати його на тости, нафарширувати їм яйця, використовувати в якості начинки для рулету або несолодкого чаю.
Інгредієнти:

  • 500 г курячої печінки;
  • 2 цибулини;
  • 250 г курячих сердечок;
  • 1 морква;
  • 20 г вершкового масла;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Ретельно промити печінку і сердечка, зрізати всі неїстівні частини (кров, прожилки, плівки тощо).
  • Моркву і цибулю почистити, нарізати великими шматочками довільної форми.
  • Розігріти мультиварку, змастити чашу шматочком вершкового масла.
  • Викласти в каструлю курячі сердечка і печінку, а також цибулю і моркву.
  • Акуратно перемішати між собою інгредієнти і готувати паштет з курячої печінки в мультиварці 2 години в режимі «Гасіння».
  • Через півтори години страву посолити і поперчити за смаком, при необхідності додати трохи кип’яченої води (якщо вся рідина випарувалася).
  • Готову курячу печінку, серце і овочі подрібнити за допомогою блендера до однорідної маси.
  • Дати паштету трохи охолонути, використовувати за призначенням.