Кролик в мультиварці

Кролик з картоплею і овочами в мультиварці

Ситне і дуже просте у приготуванні блюдо. Замість
заморожених овочів можна використовувати свіжі, і тушкувати кролика в овочевому соку.
Спекотне виходить не тільки смачним, але і привабливим на вигляд, якщо вибрати
овочі яскравих кольорів.
Інгредієнти:

  • 1 кроляча тушка;
  • 5 картоплин;
  • 2 цибулини;
  • 1 морква;
  • 200г заморожених овочів;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:
1.
Тушку розрізати і порубати на порційні шматочки;
2.
У каструлю налити трохи рослинного масла і
викласти м’ясо в чашу;
3.
Включити режим «Випічка» і обсмажити м’ясо з кожної
сторони по 5-7 хвилин;
4.
Цибулю нарізати півкільцями, натерти на тертці моркву;
5.
Додати нарізку до м’яса;
6.
Висипати в каструлю заморожені овочі, перемішати і
включити режим «Гасіння» на 40 хвилин;
7.
Картоплю нарізати великими кубиками і додати в
каструльку;
8.
Продовжувати готувати в тому ж режимі ще 40 хвилин.
Тепер ви знаєте, як готувати кролика в мультиварці. Приємного апетиту!
Порадувати сім’ю м’ясом кролика з мультиварки дуже просто,
і для цього не знадобиться особливих кулінарних навичок. Достатньо
скористатися традиційним рецептом, або ж проявити фантазію і додати власну
родзинку. Якщо ж у вас ще залишилися
якісь запитання про те, як приготувати смачну страву з кролятини, то
незайвими будуть наступні рекомендації:

  • Для приготування краще взяти молодого кролика – його м’ясо
    найбільш дієтичне і корисне для організму;
  • Визначити гарне м’ясо кролика можна за розоватому відтінку;
  • Щоб м’ясо було ніжним, перед тим, як готувати, можна
    помістити його в контейнер з молоком на ніч;
  • Чим товстіше кролик, тим ніжніше буде його м’ясо;
  • Якщо в мультиварці немає режиму «Смаження» (як, наприклад, в
    моделях редмонд), то для обсмажування також підійдуть режими «Суп», «Експрес»
    або «Випічка».