Кролик в мультиварці

Кролик в сметані з грибами в мультиварці

Сметанно-грибний соус – ідеальна пара для кролячого м’яса. Завдяки
йому, кролик набуває ніжну консистенцію і неповторний аромат. Гриби можна
обирати на свій розсуд.
Інгредієнти:

  • 1 кроляча тушка;
  • 1 жменю сушених грибів;
  • 2 цибулини;
  • 1 морква;
  • 1 ½ склянки сметани;
  • Лавровий лист;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:
1.
Тушку промити і розділити на порційні шматочки;
2.
Каструлю мультиварки змастити рослинним маслом,
включити режим «Смаження» і готувати м’ясо до рум’яної скоринки;
3.
Посолити, поперчити, додати 2-3 лаврових листочка;
4.
Залити м’ясо двома склянками води і включити «Гасіння»
на 2 години;
5.
Гриби промити і дрібно нарізати;
6.
Натерти моркву на крупній тертці, цибулю нарізати
кубиками;
7.
Овочі та гриби викласти на розігріту сковорідку і
смажити на рослинній олії до золотистого кольору;
8.
Додати на сковороду сметану і трохи води, посолити,
поперчити і перемішати;
9.
Залити соусом м’ясо, змінити режим «Випічка» і
готувати ще півгодини.