Класичний салат з крабовими паличками і кукурудзою без рису
Звичний варіант приготування крабового салату. Нам знадобляться безпосередньо самі крабові палички, відварені яйця, консервована кукурудза і трохи цибулі. За смаком додаємо чорний перець і майонез. Салат виходить досить калорійним і ситним з-за майонезу. Подавайте закуску в якості доповнення до основного блюда.
Інгредієнти:
- крабові палички — упаковка (250 г);
- консервована кукурудза — 1 банка;
- цибуля — ½ шт. (невеликого розміру);
- яйця — 4 шт.;
- перець чорний;
- майонез — за смаком.
Спосіб приготування:
- Банку з кукурудзою відкриваємо рідину зливаємо. Кукурудзу перекладаємо в окрему ємність, де будемо змішувати інгредієнти.
- Крабові палички нарізаємо дрібними шматочками. Якщо використовується заморожений продукт, то попередньо дістаємо його з морозильної камери і залишаємо розморожувати при кімнатній температурі. Нарізані палички відправляємо до кукурудзі.
- Лук очищаємо, натираємо на тертці або сильно подрібнюємо ножем. При бажанні цей інгредієнт можна не додавати, але з ним страва виходить смачніше.
- Яйця відварюємо, нарізаємо кубиками.
- Яйця і цибулю відправляємо до решти інгредієнтів.
- Салат трохи перчимо, перемішуємо.
- Блюдо заправляємо майонезом і прикрашаємо на свій смак і подаємо.