Класичний крабовий салат

Класичний салат з крабовими паличками і кукурудзою без рису

Звичний варіант приготування крабового салату. Нам знадобляться безпосередньо самі крабові палички, відварені яйця, консервована кукурудза і трохи цибулі. За смаком додаємо чорний перець і майонез. Салат виходить досить калорійним і ситним з-за майонезу. Подавайте закуску в якості доповнення до основного блюда.
Інгредієнти:

  • крабові палички — упаковка (250 г);
  • консервована кукурудза — 1 банка;
  • цибуля — ½ шт. (невеликого розміру);
  • яйця — 4 шт.;
  • перець чорний;
  • майонез — за смаком.

Спосіб приготування:

  • Банку з кукурудзою відкриваємо рідину зливаємо. Кукурудзу перекладаємо в окрему ємність, де будемо змішувати інгредієнти.
  • Крабові палички нарізаємо дрібними шматочками. Якщо використовується заморожений продукт, то попередньо дістаємо його з морозильної камери і залишаємо розморожувати при кімнатній температурі. Нарізані палички відправляємо до кукурудзі.
  • Лук очищаємо, натираємо на тертці або сильно подрібнюємо ножем. При бажанні цей інгредієнт можна не додавати, але з ним страва виходить смачніше.
  • Яйця відварюємо, нарізаємо кубиками.
  • Яйця і цибулю відправляємо до решти інгредієнтів.
  • Салат трохи перчимо, перемішуємо.
  • Блюдо заправляємо майонезом і прикрашаємо на свій смак і подаємо.