Каша з гарбузом в мультиварці

Пісна пшоняна каша з гарбузом в мультиварці

Приготована на воді каша з гарбузом не втрачає своїх поживних властивостей, так що страва все одно буде дуже ситним і корисним. Смак цих ласощів також порадує гурманів, адже сонячний овоч тут доповнює ще й ароматний мед. При бажанні можна замінити мед цукром, але страва втратить свою пікантність. Якщо ви більше любите рідкі солодкі каші, то можна збільшити кількість води ще на один стакан. По цьому рецепту каша вийде розсипчастим.
Інгредієнти:

  • 2 склянки пшона;
  • 1 ст. л. рослинного масла;
  • 4 склянки води;
  • 300 г гарбуза;
  • 1 ст. л. меду;
  • 1 щіпка солі.

Спосіб приготування:

  • Ретельно промити пшоно залити його окропом на час підготовки інших інгредієнтів.
  • Гарбуз очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками.
  • Включити мультиварку і вибрати режим «Випічка», додати в каструлю олію.
  • Викласти гарбуз в каструлю і обсмажити з усіх боків до рум’яності.
  • Поверх гарбуза викласти пшоно, додати сіль і мед, залити в каструльку воду.
  • Все ретельно перемішати, закрити кришку і переключити мультиварку в режим «Молочна каша».
  • Варити кашу до сигналу, потім залишити ще на півгодини в режимі «Підігрів».