Картопля з тушонкою

Суп з тушкованого м’яса з картоплею і вермішеллю

Тушонка відмінно підходить в якості м’ясної інгредієнти для супу. Перша страва вийде наваристим, смачним і ароматним. Головне в першу чергу відварити картоплю, щоб не довелося надто довго тримати на вогні тушонку. Так всі продукти розкриють свої смакові якості і стануть м’якими. Вермішель краще взяти супову – вона готується буквально за пару хвилин, так що можна буде додати її відразу ж разом з тушонкою. Якщо ж ви хочете заправити суп ріжками або макаронами твердих сортів, то надсилайте їх разом з піджаркою з овочів.
Інгредієнти:

  • 3 л води;
  • 1 банка тушонки;
  • 3 картоплини;
  • 100 г вермішелі;
  • 1 морква;
  • 30 мл рослинного масла;
  • 1 цибулина;
  • Зелень;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Воду вилити в каструльку відповідного розміру і поставити її на вогонь.
  • Картоплю нарізати брусочками середньої величини і висипати їх у киплячу воду, варити 15 хвилин на середньому вогні.
  • Подрібнити На тертці моркву, цибулю нарізати невеликими кубиками.
  • На рослинній олії смажити овочі до золотистого кольору.
  • Висипати овочі в каструлю з картоплею і варити ще 5 хвилин.
  • Додати в суп тушонку і вермішель, добре перемішати.
  • Варити тушонку з вермішеллю пару хвилин, потім додати сіль і перець за смаком, зняти суп з вогню.
  • Дрібно нарізати зелень і висипати її в загальну каструльку.
  • Накрити суп кришкою і дати йому настоятися 15 хвилин.