Суп з тушкованого м’яса з картоплею і вермішеллю
Тушонка відмінно підходить в якості м’ясної інгредієнти для супу. Перша страва вийде наваристим, смачним і ароматним. Головне в першу чергу відварити картоплю, щоб не довелося надто довго тримати на вогні тушонку. Так всі продукти розкриють свої смакові якості і стануть м’якими. Вермішель краще взяти супову – вона готується буквально за пару хвилин, так що можна буде додати її відразу ж разом з тушонкою. Якщо ж ви хочете заправити суп ріжками або макаронами твердих сортів, то надсилайте їх разом з піджаркою з овочів.
Інгредієнти:
- 3 л води;
- 1 банка тушонки;
- 3 картоплини;
- 100 г вермішелі;
- 1 морква;
- 30 мл рослинного масла;
- 1 цибулина;
- Зелень;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Воду вилити в каструльку відповідного розміру і поставити її на вогонь.
- Картоплю нарізати брусочками середньої величини і висипати їх у киплячу воду, варити 15 хвилин на середньому вогні.
- Подрібнити На тертці моркву, цибулю нарізати невеликими кубиками.
- На рослинній олії смажити овочі до золотистого кольору.
- Висипати овочі в каструлю з картоплею і варити ще 5 хвилин.
- Додати в суп тушонку і вермішель, добре перемішати.
- Варити тушонку з вермішеллю пару хвилин, потім додати сіль і перець за смаком, зняти суп з вогню.
- Дрібно нарізати зелень і висипати її в загальну каструльку.
- Накрити суп кришкою і дати йому настоятися 15 хвилин.