Картопля тушкована в мультиварці

Смачна картопля тушкована з м’ясом в мультиварці

М’ясо для приготування в скороварці можна взяти абсолютно будь-який. З птицею картопля буде більш пісним, а, якщо вибрати більш жирні сорти, вийде соковитим. У будь-якому випадку підготовка продуктів не займе багато часу. Достатньо лише все порізати і засипати в мультиварку в правильній послідовності.
Інгредієнти:

  • Картопля – 1,5 кг;
  • Морква – 1 шт;
  • Цибуля – 2 шт;
  • М’ясо – 800 г;
  • Оливкова олія – 2 ст. л.;
  • Сметана;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • М’ясо промити, видалити плівку, нарізати невеликими кубиками.
  • Виставити режим «Смаження» і налити в чашу оливкова олія.
  • Засипати м’ясо в каструлю, посолити, поперчити.
  • Обсмажити 3-4 хвилини, перешкодити і продовжувати приготування 10 хвилин під закритою кришкою.
  • Очистити цибулю і моркву, нарізати дрібними кубиками.
  • Засипати овочі в каструлю, перемішати, продовжувати смажити ще 10 хвилин.
  • Почистити картоплю, нарізати кубиками і покласти до решти інгредієнтів.
  • Ще раз посолити блюдо, залити водою так, щоб вона закривала картоплю.
  • Перемкнути режим «Гасіння» і готувати 1 годину.