Смачна картопля тушкована з м’ясом в мультиварці
М’ясо для приготування в скороварці можна взяти абсолютно будь-який. З птицею картопля буде більш пісним, а, якщо вибрати більш жирні сорти, вийде соковитим. У будь-якому випадку підготовка продуктів не займе багато часу. Достатньо лише все порізати і засипати в мультиварку в правильній послідовності.
Інгредієнти:
- Картопля – 1,5 кг;
- Морква – 1 шт;
- Цибуля – 2 шт;
- М’ясо – 800 г;
- Оливкова олія – 2 ст. л.;
- Сметана;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- М’ясо промити, видалити плівку, нарізати невеликими кубиками.
- Виставити режим «Смаження» і налити в чашу оливкова олія.
- Засипати м’ясо в каструлю, посолити, поперчити.
- Обсмажити 3-4 хвилини, перешкодити і продовжувати приготування 10 хвилин під закритою кришкою.
- Очистити цибулю і моркву, нарізати дрібними кубиками.
- Засипати овочі в каструлю, перемішати, продовжувати смажити ще 10 хвилин.
- Почистити картоплю, нарізати кубиками і покласти до решти інгредієнтів.
- Ще раз посолити блюдо, залити водою так, щоб вона закривала картоплю.
- Перемкнути режим «Гасіння» і готувати 1 годину.