Картопля по-французьки

Картопля по-французьки з грибами в мультиварці

Гриби і картопля – безпрограшне
поєднання на всі випадки життя. Перед тим, як зробити цю страву в мультиварці,
знадобиться ретельно підготувати всі необхідні продукти, але зате подальше
приготування не потребує пильної уваги. Картопля по-французьки з
грибами відрізняється апетитним ароматом і оригінальним смаком.
Інгредієнти:

  • 400г м’яса;
  • 300г печериць;
  • 8 картоплин;
  • 2 цибулини;
  • 100г сиру;
  • 4ст.л. майонезу;
  • 2ст.л. соняшникової олії;
  • Пучок зелені;
  • Спеції за смаком.

Спосіб приготування:
1.
М’ясо промити, нарізати тонкими скибочками;
2.
Цибулину нарізати півкільцями;
3.
Картоплю очистити, гриби промити, все нарізати кружечками;
4.
Кріп і петрушку промити, подрібнити;
5.
Натерти твердий сир;
6.
У чашу мультиварки налити рослинне масло і викласти
блюдо шарами: половина цибулі, м’ясо, друга половина цибулі;
7.
Картоплю розділити на дві частини. Одну половину змішати
з грибами і викласти четвертим шаром, посолити, поперчити;
8.
Змастити майонезом, посипати зеленню;
9.
Викласти залишився картопля, майонез, посипати
тертим сиром;
10. Готувати
в режимі «Випічка» на протязі 1 години.