Гуляш зі свинини

Смачний гуляш зі свинини з підливою

Фото №2. Рецепт гуляшу з свинини з підливою

Просте керівництво, як приготувати
смачний і соковитий гуляш з густою підливкою. Він виходить домашнім, і апетитним
ароматним. Можна використовувати як друге блюдо для всієї родини. Розраховано на 3
порції.
Інгредієнти:

  • Свинина – 400г;
  • Цибуля ріпчаста – 1шт;
  • Томатний соус – 1ст.л;
  • Борошно – 1ст.л;
  • Рослинне масло – 2ч.л;
  • Цукор – 1ч.л.;
  • Аджика (суха) – 1ч.л;
  • Кип’ячена вода;
  • Лавровий лист;
  • Червоний перець і сіль за смаком.

Спосіб приготування:
1.
Промити м’ясо, прибрати прожилки і нарізати кубиками;
2.
Розігріти сковорідку, змастити рослинною олією і обсмажити
свинину на середньому вогні;
3.
Цибулю дрібно нарізати і висипати до м’яса, смажити, поки він
не стане м’яким (10-15 хв);
4.
Посолити, поперчити;
5.
Додати борошно. Обсмажити, ретельно помішуючи;
6.
Додати томатну пасту, цукор і аджику. Перемішати і
прожарити протягом 5 хвилин;
7.
Залити страву кип’яченою водою так, щоб вона повністю
покрила м’ясо;
8.
Кинути лавровий лист, прикрити кришкою і залишити
варитися на півгодини.