Гуляш зі свинини з картоплею в мультиварці
Фото №1. Рецепт гуляшу з свинини в мультиварці з картоплею
Завдяки мультиварці продукти ідеально з’єднуються між
собою, добре тушкуються і зберігають пряний аромат. До того ж, нічого не пригорить
і не перепалиться. В рецепті інгредієнти розраховані на мультиварку об’ємом 5
літрів.
Інгредієнти:
- Свиняча вирізка – 500г;
- Картопля – 1 кг;
- Цибуля – 130г;
- Рослинне масло – 2ст.л;
- Часник – 2 зубчики;
- Петрушка;
- Сіль, чорний перець, паприка;
- Кип’ячена вода.
Спосіб приготування:
1.
Свинину промити і нарізати на рівні кубики середньої
величини;
2.
У каструлю налити рослинне масло і викласти м’ясо;
3.
Включити режим «Випічка» на півгодини;
4.
Цибулю подрібнити, картоплю почистити і нарізати
скибочками;
5.
Коли режим підійде до кінця, викласти до м’яса цибулю і
картоплю;
6.
Додати приправи за смаком;
7.
Залити в каструлю кип’ячену воду, перемішати, закрити
кришку і ввімкнути «Тушкування» на 1 годину;
8.
Дрібно нарізати петрушку і часник, додати до страви за 5
хвилин до готовності.