Гуляш в мультиварці

Гуляш зі свинини з підливою в мультиварці

Гуляш зі свинини — це справжнє ситне зимова страва. Будемо готувати страву в мультиварці на режимі «Гасіння», це зробить м’ясо особливо ніжним і збереже всі корисні речовини, містяться в свинині. Крім свинини, можна використовувати яловичину, баранину і курку.
Інгредієнти:

  • свинина — 500 г;
  • морква — 1 шт.;
  • сметана — 4 ст. л.;
  • паста томатна — 3 ст. л.;
  • цибуля — 2 шт.;
  • олія рослинна;
  • борошно — 2 ст. л.;
  • сіль, перець;
  • зелень.

Спосіб приготування:

  • М’ясо добре промиваємо, якщо використовуємо заморожене, то заздалегідь розморожуємо.
  • Свинину обсушуємо, ріжемо на шматочки.
  • У чашу вливаємо олію (близько 2 ст. л.), включаємо режим «Випічка», викладаємо м’ясо. Готуємо 10 хвилин.
  • Очищаємо овочі, цибулю нарізаємо півкільцями, моркву — на шматочки. Овочі викладаємо до м’яса, перемішуємо, солимо, перчимо, за смаком додаємо спеції, подрібнений часник. Готуємо 10 хвилин.
  • Потім у чашу всипаємо борошно, інгредієнти перемішуємо. Смажимо 20 хвилин.
  • Сметану змішати з томатною пастою, отриманий викладаємо соус до м’яса. Вливаємо близько 200 мл води. За бажанням томатну пасту можна замінити помідорами.
  • Кришку мультиварки закриваємо, готуємо в режимі «Гасіння» 1,5 години.
  • Готовий гуляш посипаємо рубаною зеленню і подаємо з будь-яким гарніром. Наприклад, добре підійдуть спагетті, картопляне пюре, розсипчастий рис, гречка, тушковані овочі.