Гуляш в мультиварці

Гуляш з яловичини по-угорськи в мультиварці

Весь процес приготування гуляшу займе близько двох годин, але, безсумнівно, результат того вартий. Цей рецепт досить простий, всі необхідні інгредієнти доступні і відомі. Для страви м’ясо можна вибирати будь-який: досить ситним виходить гуляш зі свинини, соковитим і ніжним — з курячого м’яса. Кількість води вливайте на свій розсуд: якщо хочете отримати варіацію печені, то рідина повинна покривати тільки вміст чаші, а якщо подобається щось на зразок густого супу, то вливайте води побільше.
Інгредієнти:

  • яловичина — 500 г;
  • картопля — 6 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • помідори — 3 шт.;
  • вода — 1 ст.;
  • часник — 3 зубчики;
  • болгарський перець — 2 шт.;
  • зелена цибуля;
  • олія оливкова — 3 ст. л.;
  • лавровий лист — 2 шт;
  • перець чилі — ½ шт;
  • сіль, перець;
  • паприка — 1 ч. л.;
  • зелень.

Спосіб приготування:

  • Цибулю подрібнюємо. Помідори, перець нарізаємо кубиками, картопля — невеликими скибочками.
  • У чашу вливаємо олію, встановлюємо програму «Гасіння», викладаємо цибулю. Коли він придбає золотистий колір, додаємо паприку, перемішуємо.
  • М’ясо промиваємо, нарізаємо кубиками, додаємо до цибулі. Тушкуємо 10 хвилин.
  • Потім додаємо лавровий лист, вливаємо воду (½ склянки), перемішуємо, залишаємо тушкуватися на 1,5 години.
  • Через 30 хвилин додаємо помідори, перець, перемішуємо, готуємо 5 хвилин. Потім викладаємо картоплю, вливаємо воду, що залишилася, залишаємо тушкуватися ще на 20 хвилин.
  • Потім додаємо подрібнений часник, чилі, сіль, перець, улюблені спеції. Перемішуємо, тушкуємо 10 хвилин.
  • Готовий гуляш розкладаємо по тарілках, посипаємо подрібнений кропом і зеленою цибулею.