Горохова каша в мультиварці

Проста горохова каша з тушонкою в мультиварці

Тушонка з горохом поєднується просто відмінно. До того ж, окрім м’яса в баночці знайдеться ще жирок, який зробить кашу дуже соковитою і поживною. Єдиним недоліком цієї страви можна вважати його високу калорійність, так що краще обмежитися невеликими порціями. Додавати рослинне або вершкове масло не потрібно ні на одному етапі, адже в тушенке і так достатньо жиру. Зазначеної кількості продуктів вистачить для вечері на чотири персони. Готову кашу найкраще прикрасити зеленню і подати до столу разом зі свіжими овочами.
Інгредієнти:

  • 1 склянку колотого гороху;
  • 300 г тушонки;
  • 500 мл води;
  • 1 цибулина;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Горох замочити у воді на 2 години.
  • Тушковане м’ясо подрібнити і викласти в чашу мультиварки разом з жиром, але без додавання олії.
  • Включити режим «Випічка» і обсмажити м’ясо 10 хвилин.
  • Дрібно нарізати цибулю і висипати його до тушенке, продовжувати всі разом смажити ще 10 хвилин.
  • Промити горох, додати до решти інгредієнтів.
  • Блюдо посолити і поперчити за смаком, залити зазначеною кількістю води.
  • Готувати кашу з тушонкою 1 годину під закритою кришкою в режимі «Випічка».
  • За час приготування кілька разів перешкодити кашу дерев’яною або пластиковою лопаткою.