Гарбузовий суп-пюре в мультиварці для дитини
Гарбузовий суп-пюре дуже корисний для організму, що росте. При цьому його ніжна консистенція, пряний аромат і незвичайний смак допоможуть нагодувати навіть найвибагливіших гурманів. До складу страви входять тільки корисні натуральні продукти, тому що воно дуже легко перетравлюється і не викликає алергії. При цьому мультиварка також допомагає зберегти максимальну кількість вітамінів в кожному з продуктів.
Інгредієнти:
- 700 г гарбуза;
- 1 л молока;
- 700 г картоплі;
- 2 цибулини;
- 1 морква;
- 25 г вершкового масла;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками, моркву – кружальцями, гарбуз і картоплю – великими шматочками довільної форми.
- Розтопити в мультиварці на режимі «Випічка» вершкове масло.
- Обсмажити до м’якості цибулю, потім викласти до нього інші овочі.
- Молоко вилити в чашу мультиварки, додати трохи солі і чорного перцю.
- Включити режим «Гасіння» гарбузовий суп і варити 1 годину 15 хвилин.
- Коли всі овочі стануть м’якими, подрібнити їх блендером до стану пюре.