Гарбузовий суп-пюре

Гарбузовий суп-пюре в мультиварці для дитини

Гарбузовий суп-пюре дуже корисний для організму, що росте. При цьому його ніжна консистенція, пряний аромат і незвичайний смак допоможуть нагодувати навіть найвибагливіших гурманів. До складу страви входять тільки корисні натуральні продукти, тому що воно дуже легко перетравлюється і не викликає алергії. При цьому мультиварка також допомагає зберегти максимальну кількість вітамінів в кожному з продуктів.
Інгредієнти:

  • 700 г гарбуза;
  • 1 л молока;
  • 700 г картоплі;
  • 2 цибулини;
  • 1 морква;
  • 25 г вершкового масла;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками, моркву – кружальцями, гарбуз і картоплю – великими шматочками довільної форми.
  • Розтопити в мультиварці на режимі «Випічка» вершкове масло.
  • Обсмажити до м’якості цибулю, потім викласти до нього інші овочі.
  • Молоко вилити в чашу мультиварки, додати трохи солі і чорного перцю.
  • Включити режим «Гасіння» гарбузовий суп і варити 1 годину 15 хвилин.
  • Коли всі овочі стануть м’якими, подрібнити їх блендером до стану пюре.