Філе індички

Тушковане філе індички в мультиварці

Дієтичні страви не обов’язково повинні бути прісними, тому краще надати їм додаткові смакові відтінки і пахощі з допомогою цікавого соусу. Це ніяк не позначиться на калорійності страви, зате вона відразу стане набагато оригінальніше і апетитніше. Замість соєвого соусу можна спробувати зробити м’ясо з тереяки. Також любителям гострих страв рекомендується додати в маринад пару яскравих червоних перчиком. До тушкованого м’яса індички підійде будь-який гарнір, але краще вибрати що-небудь легке, наприклад свіжі овочі або відварну картоплю.
Інгредієнти:

  • 1 кг філе індички;
  • 1 цибулина;
  • 1 щіпка кореня імбиру;
  • 1 ст. л. соєвого соусу;
  • 1 ст. л. оливкової олії;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Філе нарізати однаковими брусочками середньої товщини.
  • У глибокому посуді змішати оливкову олію, соєвий соус, імбир, сіль і перець за смаком.
  • Цибулю нарізати півкільцями і додати в маринад.
  • Шматочки індички викласти до спецій і цибулі, гарненько перемішати.
  • Перекласти м’ясо разом з маринадом в чашу мультиварки.
  • Готувати індичку 2 години в режимі «Гасіння».