Дріжджові млинці на воді з начинкою
Оладки з начинкою готуються трохи довше звичайних, але результат того вартий. Начинку для оладок вибирайте будь-яку. Підійде і згущене молоко, і будь-яке варення або джем. Пресовані дріжджі можна замінити звичайними сухими.
Інгредієнти:
- борошно — 250 г;
- вода — 1 ст.;
- дріжджі пресовані — 10 г;
- яйце — 1 шт.;
- цукор — 1 ст. л.;
- ванільний цукор — упаковка;
- сіль — щіпка;
- олія рослинна;
- сливове повидло — 100 р.
Спосіб приготування:
- У теплій воді розчиняємо дріжджі, додаємо цукор, масу добре перемішуємо, залишаємо на 20 хвилин.
- У підійшла опару додаємо борошно, додаємо яйце, ванільний цукор, сіль. Тісто перемішуємо, залишаємо для підйому на півгодини.
- Розігріваємо Сковороду, вливаємо олію. Викладаємо половину ложки тіста, зверху кладемо трохи повидла, все закриваємо половиною ложки тіста.
- Смажимо оладки під закритою кришкою, потім перевертаємо і готуємо ще пару хвилин.
- Готові оладки викладаємо на блюдо і подаємо гарячими. Такі дріжджові дуже смачні оладки з теплим молоком.