Бісквітний пиріг

Простий бісквітний пиріг з вишнею

Бісквітне тісто чудово поєднується з вишнею. Можна взяти свіжі плоди або заморожені. Щоб тісто не потрапила зайва рідина, краще трохи присипати вишні крохмалем перед додаванням в пиріг. При бажанні можна збити яйця, не розділяючи на жовтки і білки, але якщо зробити так, як вказано в рецепті, бісквіт гарантовано вийде пишним.
Інгредієнти:

  • 1 склянка борошна;
  • 1 склянка цукру;
  • 5 яєць;
  • 1 ½ склянки вишні;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 1 ст. л. маргарину.

Спосіб приготування:

  • Розділити жовтки і білки, жовтки викласти в глибоку миску.
  • Додати ¾ склянки цукру, весь ванільний цукор і влити 3 ложки чистої води.
  • Збити все міксером до отримання пишної білої маси.
  • Цукор, що залишився збити разом з білками і з’єднати з жовтками.
  • Поетапно ввести муку і заважати тісто до однорідності.
  • Вишні висипати прямо в тісто і ще раз перемішати.
  • Форму для випічки змастити вершковим маслом, перелити тісто.
  • Готувати при 200 градусах до готовності (30-35 хвилин).