Простий бісквітний пиріг з вишнею
Бісквітне тісто чудово поєднується з вишнею. Можна взяти свіжі плоди або заморожені. Щоб тісто не потрапила зайва рідина, краще трохи присипати вишні крохмалем перед додаванням в пиріг. При бажанні можна збити яйця, не розділяючи на жовтки і білки, але якщо зробити так, як вказано в рецепті, бісквіт гарантовано вийде пишним.
Інгредієнти:
- 1 склянка борошна;
- 1 склянка цукру;
- 5 яєць;
- 1 ½ склянки вишні;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- 1 ст. л. маргарину.
Спосіб приготування:
- Розділити жовтки і білки, жовтки викласти в глибоку миску.
- Додати ¾ склянки цукру, весь ванільний цукор і влити 3 ложки чистої води.
- Збити все міксером до отримання пишної білої маси.
- Цукор, що залишився збити разом з білками і з’єднати з жовтками.
- Поетапно ввести муку і заважати тісто до однорідності.
- Вишні висипати прямо в тісто і ще раз перемішати.
- Форму для випічки змастити вершковим маслом, перелити тісто.
- Готувати при 200 градусах до готовності (30-35 хвилин).