Бісквітний пиріг з яблуками в мультиварці
Цей рецепт дозволить приготувати найпростішу яблучну шарлотку, яка в мультиварці виходить особливо ніжною і смачною. Викладаючи яблука в чашу, постарайтеся зробити це красиво і акуратно, адже після перевертання низ пирога стане його верхи. Щоб створити на пирозі красиву цукрову корочку, розтопіть в мультиварці вершкове масло і додайте до нього цукор за 3-5 хвилин до початку приготування шарлотки.
Інгредієнти:
- 0,5 кг яблук;
- 1 склянка борошна;
- 5 яєць;
- 1 склянка цукру;
- 2 пакетика ванільного цукру.
Спосіб приготування:
- Яблука промити, обсушити, видалити серцевини.
- Нарізати яблука тонкими скибочками, викласти їх у змащену маслом чашу мультиварки.
- Яйця розбити в велику миску і збивати міксером до білого кольору.
- Додати цукор і продовжувати збивати, поки не розчиняться всі крупинки.
- Також всипати ванільний цукор, збити.
- Поступово ввести борошно, замішуючи тісто ложкою.
- Вилити бісквітне тісто поверх яблук, розрівняти і закрити кришку мультиварки.
- Готувати пиріг в режимі «Випічка» 50 хвилин.