Бісквітний пиріг

Бісквітний пиріг з яблуками в мультиварці

Цей рецепт дозволить приготувати найпростішу яблучну шарлотку, яка в мультиварці виходить особливо ніжною і смачною. Викладаючи яблука в чашу, постарайтеся зробити це красиво і акуратно, адже після перевертання низ пирога стане його верхи. Щоб створити на пирозі красиву цукрову корочку, розтопіть в мультиварці вершкове масло і додайте до нього цукор за 3-5 хвилин до початку приготування шарлотки.
Інгредієнти:

  • 0,5 кг яблук;
  • 1 склянка борошна;
  • 5 яєць;
  • 1 склянка цукру;
  • 2 пакетика ванільного цукру.

Спосіб приготування:

  • Яблука промити, обсушити, видалити серцевини.
  • Нарізати яблука тонкими скибочками, викласти їх у змащену маслом чашу мультиварки.
  • Яйця розбити в велику миску і збивати міксером до білого кольору.
  • Додати цукор і продовжувати збивати, поки не розчиняться всі крупинки.
  • Також всипати ванільний цукор, збити.
  • Поступово ввести борошно, замішуючи тісто ложкою.
  • Вилити бісквітне тісто поверх яблук, розрівняти і закрити кришку мультиварки.
  • Готувати пиріг в режимі «Випічка» 50 хвилин.