Заварне тісто

Заварне тісто для еклерів з кремом

Фото заварного тіста для еклерів з кремом

Тісто відмінно підходить для еклерів і профітролей. Якщо воно виявиться занадто рідким, потрібно просто додати ще трохи борошна. Яйця рекомендується вбивати по черзі, постійно помішуючи тісто. Важливо пам’ятати, що під час випічки воно збільшитися приблизно в два рази. Крем еклери додають вже після приготування через невеликий отвір.
Інгредієнти:

  • ½ Склянки води;
  • 150 г маргарину;
  • 1 ½ склянки борошна;
  • 4 яйця;
  • 2 щіпки солі.

Спосіб приготування:

  • Маргарин розтопити, додати воду і сіль, перешкодити.
  • Довести отриману суміш до кипіння, потім зняти з вогню і всипати борошно.
  • Знову повернути каструльку на вогонь і ретельно вимісити тісто лопаткою.
  • Коли тісто перетвориться в однорідну масу, остудити його до кімнатної температури.
  • Додати в загальну посуд яйця, ще раз добре вимісити.