Заварне тісто для еклерів з кремом
Фото заварного тіста для еклерів з кремом
Тісто відмінно підходить для еклерів і профітролей. Якщо воно виявиться занадто рідким, потрібно просто додати ще трохи борошна. Яйця рекомендується вбивати по черзі, постійно помішуючи тісто. Важливо пам’ятати, що під час випічки воно збільшитися приблизно в два рази. Крем еклери додають вже після приготування через невеликий отвір.
Інгредієнти:
- ½ Склянки води;
- 150 г маргарину;
- 1 ½ склянки борошна;
- 4 яйця;
- 2 щіпки солі.
Спосіб приготування:
- Маргарин розтопити, додати воду і сіль, перешкодити.
- Довести отриману суміш до кипіння, потім зняти з вогню і всипати борошно.
- Знову повернути каструльку на вогонь і ретельно вимісити тісто лопаткою.
- Коли тісто перетвориться в однорідну масу, остудити його до кімнатної температури.
- Додати в загальну посуд яйця, ще раз добре вимісити.