Листкове дріжджове тісто

Листкове дріжджове тісто в готовому вигляді можна придбати в будь-якому магазині. І багато господинь встигли по достоїнству оцінити всі пов’язаних з його купівлею переваги. Тісто досить розморозити, приготувати начинку і сформувати вироби. Все інше зробить духовка. Слойки, пиріжки, пироги, тістечка, торти, печиво, листкова здоба — хто ж відмовиться від усіх цих ласощів! До того ж, змінюючи начинки, можна кожен день радувати близьких різноманітною випічкою без особливих клопотів.
В домашніх умовах приготування листкового дріжджового тіста займається досить багато часу. Спочатку готується дріжджове тісто. Потім його розкочують в пласти і прослаивают вершковим маслом або маргарином. Потім згортають, знову укладають шматочки жиру, згортають і знову розкачують. Так повторювати 3-4 рази. Прослоенное подібним чином дріжджове тісто відправляють в холодильник, щоб потім знову повторити всю процедуру ще раз. Виходить вельми трудомістко, до того ж, у самому процесі існує безліч нюансів, не знаючи яких складно отримати «правильний» тісто.
Щоб спростити завдання господиням, пропонуємо варіанти випічки з уже готового тіста. Потрібно тільки вибрати підходящий рецепт і зробити начинку.