Тісто на піцу без дріжджів – смачні рецепти

Тісто на піцу без дріжджів саме по собі готується дуже швидко, та й чекати, поки воно підніметься, не доведеться. В залежності від вибраного рецепту корж без дріжджів можна приготувати тонким або пишним. Смак тіста найчастіше нейтральний або трохи солодкуватий, тому начинку для піци можна вибрати абсолютно будь-яку.
Тісто для піци без дріжджів готують на молочних і кисломолочних продуктах. Для цього підійде молоко, сметана і кефір. Також можна скористатися звичайною водою. Крім цього, до складу тіста входять яйця, пшеничне борошно, соняшникова або оливкова олія, трохи солі і цукру. Всі перераховані інгредієнти з’єднують в глибокій мисці або ж відразу на столі і замішують м’яке, податливе тісто. Його легко розкачати до потрібної товщини, не боячись будь-яких розривів.
Для приготування піци достатньо перекласти пласт тіста на змащений маслом деко і нанести соус. Зверху викладають начинку і рясно посипають страву тертим сиром. Випікають піцу з бездріжджового тіста при високій температурі від 15 до 30 хвилин в залежності від товщини основи та обраної начинки.