Кабачки тушковані з капустою і помідорами
Легке, рагу низькокалорійне, яка не тільки дозволить насититися, але і подарує організму щедре збори вітамінів. При бажанні, склад продуктів можна змінювати, додаючи будь-які овочі (солодкий перець, баклажани, картопля тощо). З рагу добре поєднуються пряні трави і сушена зелень.
Інгредієнти:
- 500 г кабачків;
- 500 г помідорів;
- 400 г капусти;
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- 3 зубчики часнику;
- 40 мл оливкової олії;
- 30 г кропу;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Дрібно нашаткувати капусту, викласти на сковороду з оливковою олією і злегка обсмажити.
- Нарізати кубиками кабачок, додати до капусти, перешкодити, тушкувати 15 хвилин.
- Моркву натерти на тертці, цибулю порізати кубиками.
- Обсмажити цибулю і моркву на окремій сковороді.
- З помідорів зняти шкірку і перемолоти їх в пюре за допомогою блендера.
- Залити помідорну заправку в сковороду з капустою, тушкувати ще 5 хвилин.
- Перекласти в загальну посуд цибулю і моркву, перешкодити.
- Посолити, поперчити, додати подрібнений часник.
- Блюдо перемішати, накрити кришкою і дати настоятися.