Тушковані кабачки

Кабачки тушковані з капустою і помідорами

Легке, рагу низькокалорійне, яка не тільки дозволить насититися, але і подарує організму щедре збори вітамінів. При бажанні, склад продуктів можна змінювати, додаючи будь-які овочі (солодкий перець, баклажани, картопля тощо). З рагу добре поєднуються пряні трави і сушена зелень.
Інгредієнти:

  • 500 г кабачків;
  • 500 г помідорів;
  • 400 г капусти;
  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • 3 зубчики часнику;
  • 40 мл оливкової олії;
  • 30 г кропу;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Дрібно нашаткувати капусту, викласти на сковороду з оливковою олією і злегка обсмажити.
  • Нарізати кубиками кабачок, додати до капусти, перешкодити, тушкувати 15 хвилин.
  • Моркву натерти на тертці, цибулю порізати кубиками.
  • Обсмажити цибулю і моркву на окремій сковороді.
  • З помідорів зняти шкірку і перемолоти їх в пюре за допомогою блендера.
  • Залити помідорну заправку в сковороду з капустою, тушкувати ще 5 хвилин.
  • Перекласти в загальну посуд цибулю і моркву, перешкодити.
  • Посолити, поперчити, додати подрібнений часник.
  • Блюдо перемішати, накрити кришкою і дати настоятися.