Тушковані кабачки

Кабачки тушковані з овочами і картоплею в мультиварці

М’ясо з овочами в мультиварці виходить дуже соковитим і м’яким. З додаванням кабачків страва набуває не тільки новий смак, але і незаперечну користь. Страву можна зробити ще пахучіше і цікавіше, якщо додати щіпку хмелі-сунелі, подрібнений часник, лавровий лист або свіжу зелень.
Інгредієнти:

  • 400 р свинини;
  • 4 картоплі;
  • 2 кабачка;
  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • 2 ст. л. борошна;
  • 1 ст. л. рослинного масла;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

  • Свинину промити, обсушити, нарізати кубиками.
  • Цибулю і моркву очистити, подрібнити.
  • Рослинне масло залити в чашу мультиварки, викласти м’ясо і нарізані овочі, перемішати.
  • Обсмажувати вміст мультиварки 20 хвилин в режимі «Випічка».
  • Додати до м’яса борошно, перемішати і продовжувати приготування, поки вона не придбає золотавий колір.
  • Почистити і нарізати кубиками картоплю і кабачки.
  • Картоплю і кабачки засипати в каструлю, посолити і поперчити.
  • Залити в чашу мультиварки воду так, щоб вона накрила овочі.
  • Готувати в режимі «Гасіння» 1 годину, закривши кришку.