Кабачки тушковані з овочами і картоплею в мультиварці
М’ясо з овочами в мультиварці виходить дуже соковитим і м’яким. З додаванням кабачків страва набуває не тільки новий смак, але і незаперечну користь. Страву можна зробити ще пахучіше і цікавіше, якщо додати щіпку хмелі-сунелі, подрібнений часник, лавровий лист або свіжу зелень.
Інгредієнти:
- 400 р свинини;
- 4 картоплі;
- 2 кабачка;
- 1 морква;
- 1 цибулина;
- 2 ст. л. борошна;
- 1 ст. л. рослинного масла;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Свинину промити, обсушити, нарізати кубиками.
- Цибулю і моркву очистити, подрібнити.
- Рослинне масло залити в чашу мультиварки, викласти м’ясо і нарізані овочі, перемішати.
- Обсмажувати вміст мультиварки 20 хвилин в режимі «Випічка».
- Додати до м’яса борошно, перемішати і продовжувати приготування, поки вона не придбає золотавий колір.
- Почистити і нарізати кубиками картоплю і кабачки.
- Картоплю і кабачки засипати в каструлю, посолити і поперчити.
- Залити в чашу мультиварки воду так, щоб вона накрила овочі.
- Готувати в режимі «Гасіння» 1 годину, закривши кришку.