Тонкі млинці

Тонкі млинці на кефірі з начинкою

На кефірі дуже просто зробити тісто для тонких млинчиків без будь-яких секретів і хитрувань. Начинка для них також підійде будь-яка, але не дуже рідка. В ідеалі це повинні бути фрукти або джем. Якщо виключити з рецепту цукор, можна використовувати також солону начинку.
Інгредієнти:

  • 800 мл кефіру;
  • 4 яйця;
  • 300 г борошна;
  • 100 г цукру;
  • 60 г крохмалю;
  • 3 ст. л. цукру;
  • 1 щіпка соди;
  • 3 ст. л. рослинного масла.

Спосіб приготування:

  • Кефір перелити в глибокий посуд і додати в нього цукор.
  • Коли цукор розчиниться, вбити яйця і кинути дрібку солі.
  • Просіяти борошно, змішати з крохмалем і пересипати в тісто.
  • Додати соду і рослинне масло, ретельно перемішати.
  • Розігріти сковороду без додавання олії і обсмажити млинці.
  • Дати готовим млинчиком трохи охолонути і додати начинку.