Тісто для булочок

Дріжджове тісто для булочок в хлібопічці

Наявність на кухні хлібопічки в рази спрощує приготування випічки. Достатньо лише завантажити всі необхідні продукти чашу і більше не втручатися в процес. Для цього рецепта важливо, щоб всі продукти були кімнатної температури, тому потрібно заздалегідь витягти їх з холодильника. Вершкове масло можна замінити маргарином.
Інгредієнти:

  • 500 г борошна;
  • 2 ½ ч. л. сухих дріжджів;
  • 3 ст. л. цукру;
  • 250 мл води;
  • 1 ч. л. солі;
  • 1 яйце;
  • 75 г вершкового масла.

Спосіб приготування:

  • В чашу хлібопічки залити воду і вбити яйце.
  • Вершкове масло нарізати невеликими шматочками і відправити до попередніх інгредієнтів.
  • Засипати туди ж цукор, сіль і просіяне борошно, зробити в ній поглиблення.
  • В отриману лунку висипати дріжджі і запустити режим «Тісто».
  • Готувати тісто до звукового сигналу хлібопічки.