Дріжджове тісто для булочок в хлібопічці
Наявність на кухні хлібопічки в рази спрощує приготування випічки. Достатньо лише завантажити всі необхідні продукти чашу і більше не втручатися в процес. Для цього рецепта важливо, щоб всі продукти були кімнатної температури, тому потрібно заздалегідь витягти їх з холодильника. Вершкове масло можна замінити маргарином.
Інгредієнти:
- 500 г борошна;
- 2 ½ ч. л. сухих дріжджів;
- 3 ст. л. цукру;
- 250 мл води;
- 1 ч. л. солі;
- 1 яйце;
- 75 г вершкового масла.
Спосіб приготування:
- В чашу хлібопічки залити воду і вбити яйце.
- Вершкове масло нарізати невеликими шматочками і відправити до попередніх інгредієнтів.
- Засипати туди ж цукор, сіль і просіяне борошно, зробити в ній поглиблення.
- В отриману лунку висипати дріжджі і запустити режим «Тісто».
- Готувати тісто до звукового сигналу хлібопічки.