Суп з рибної консерви горбуші з сиром
За рахунок додавання сиру суп виходить дуже ніжним і
буквально тане в роті. Важливо додати плавлений сирок невеликими порціями,
щоб він не злипнувся. Рибу потрібно вибирати у власному соку.
Інгредієнти:
- Горбуша – 1 банка;
- Плавлений сирок – 2шт;
- Цибуля – 1шт;
- Морква – 1шт;
- Картопля – 4шт;
- Зелень;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
1.
Цибулю порізати кубиками, моркву натерти на середній
тертці;
2.
Обсмажити овочі на олії до золотистого
кольору;
3.
Картоплю нарізати великими кубиками;
4.
Залити воду в каструлю, додати картоплю і поставити
на вогонь;
5.
Коли закипить вода, висипати в каструлю піджарку;
6.
Сир натерти на тертці і поступово додати в суп,
постійно помішуючи;
7.
Рибу викласти на тарілочку і розім’яти виделкою, додати в
суп за 5 хвилин до готовності;
8.
Додати сіль, перець і спеції за смаком;
9.
Прикрасити суп подрібненою зеленню.
Тепер ви знаєте, як готувати суп з рибної консерви. Приємного апетиту!
Суп з консервів – це чудова знахідка для тих, хто не
хоче витрачати багато часу біля плити. Незважаючи на простоту і доступність, блюдо
виходить дуже смачним і поживним. Щоб цього домогтися, потрібно врахувати
кілька основних моментів приготування:
- Риба з консервів сама по собі вже готова, тому в суп її
слід додати в самому кінці і лише трохи проварити; - Консерви можуть бути солоними або ж приправленими
різними спеціями, тому солити і перчити суп потрібно вже після додавання
риби; - Вибираючи консерви для супу, важливо перевірити термін придатності
продукту, цілісність баночки і правильність маркування; - Сік з консервів також можна додати в суп, щоб смак
вийшов більш насиченим.