Суп з рибної консерви

Суп з рибної консерви горбуші з сиром

За рахунок додавання сиру суп виходить дуже ніжним і
буквально тане в роті. Важливо додати плавлений сирок невеликими порціями,
щоб він не злипнувся. Рибу потрібно вибирати у власному соку.
Інгредієнти:

  • Горбуша – 1 банка;
  • Плавлений сирок – 2шт;
  • Цибуля – 1шт;
  • Морква – 1шт;
  • Картопля – 4шт;
  • Зелень;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:
1.
Цибулю порізати кубиками, моркву натерти на середній
тертці;
2.
Обсмажити овочі на олії до золотистого
кольору;
3.
Картоплю нарізати великими кубиками;
4.
Залити воду в каструлю, додати картоплю і поставити
на вогонь;
5.
Коли закипить вода, висипати в каструлю піджарку;
6.
Сир натерти на тертці і поступово додати в суп,
постійно помішуючи;
7.
Рибу викласти на тарілочку і розім’яти виделкою, додати в
суп за 5 хвилин до готовності;
8.
Додати сіль, перець і спеції за смаком;
9.
Прикрасити суп подрібненою зеленню.
Тепер ви знаєте, як готувати суп з рибної консерви. Приємного апетиту!
Суп з консервів – це чудова знахідка для тих, хто не
хоче витрачати багато часу біля плити. Незважаючи на простоту і доступність, блюдо
виходить дуже смачним і поживним. Щоб цього домогтися, потрібно врахувати
кілька основних моментів приготування:

  • Риба з консервів сама по собі вже готова, тому в суп її
    слід додати в самому кінці і лише трохи проварити;
  • Консерви можуть бути солоними або ж приправленими
    різними спеціями, тому солити і перчити суп потрібно вже після додавання
    риби;
  • Вибираючи консерви для супу, важливо перевірити термін придатності
    продукту, цілісність баночки і правильність маркування;
  • Сік з консервів також можна додати в суп, щоб смак
    вийшов більш насиченим.