Суп з рибної консерви

Смачний суп з рибної консерви сайри

Дуже ситний і смачний рибний суп, який готується буквально
за кілька хвилин. Як приготувати його на обід, розбереться навіть той, хто не
відносить кулінарію до своїх сильних сторін. Зелень і приправи зроблять супчик
ще яскравіше і ароматні.
Інгредієнти:

  • Сайра – 1 банка;
  • Картопля – 4шт;
  • Цибуля – 1шт;
  • Морква – 1шт;
  • Рис – 50г;
  • Лавровий лист – 2шт;
  • Запашний перець – 3шт;
  • Вода – 1,5 л;
  • Петрушка;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:
1.
Подрібнити цибулю;
2.
Натерти на тертці моркву;
3.
Картоплю порізати кубиками;
4.
Подрібнити зелень;
5.
Відкрити консерви злити олію, рибу розрізати на
невеликі шматочки;
6.
На розігріту сковороду викласти цибулю, обсмажити 5
хвилин;
7.
Додати моркву і смажити ще 10 хвилин;
8.
Закип’ятити воду;
9.
У каструлю викласти картоплю і варити 15 хвилин;
10. Кинути
запашний перець і лаврові листочки;
11. Рис
промити і висипати до картоплі;
12. Додати
у каструлю обсмажені овочі і варити ще 15 хвилин;
13. Викласти
у суп сайру;
14. Посолити,
поперчити і перемішати;
15. Висипати
петрушку і вимкнути конфорку.