Кабачки смажені в клярі з часником
Фото смажених кабачків в клярі з часником
Просте, дієтичне і смачне блюдо. Добре підійде у вигляді закуски навіть для пісного столу. При бажанні замість майонезу можна взяти рослинне масло. Якщо порізати кабачки дуже тонко, вони смажаться у вигляді овочевих чіпсів.
Інгредієнти:
- 1 кабачок;
- 50 г борошна;
- 40 г майонезу;
- 2 зубчики часнику;
- 3 ст. л. рослинної олії;
- 2 щіпки солі;
- 2 щіпки чорного перцю.
Спосіб приготування:
- Нарізати кабачки кружечками по 2 мм в товщину.
- Кожен кружечок трохи посолити і поперчити.
- Розігріти сковороду, додати рослинне масло.
- Вмочати шматочки кабачка в борошно і відразу відправляти на сковорідку.
- Обсмажити до золотистої скоринки з обох сторін.
- Часник подрібнити, додати майонез, сіль і перець, перемішати.
- Викладати кабачки шарами, перемазуючи їх часниковим соусом.