Шарлотка з капустою

Проста шарлотка з капустою в мультиварці

В мультиварці шарлотка вийде нітрохи не гірше, ніж в духовці. Вона буде рум’яна і знизу, і з боків. При цьому краще готовий пиріг перевернути таким чином, щоб низ став верхівкою. Так він буде виглядати набагато привабливіше. У процесі приготування пирога не рекомендується відкривати кришку мультиварки, щоб він не обсипався. Капусту перед додаванням в пиріг можна обсмажити до готовності на сковороді, тоді страва буде мати трохи інший смак.
Інгредієнти:

  • 1 склянка борошна;
  • 450 г капусти;
  • 250 р сметани;
  • 3 яйця;
  • 100 г вершкового масла;
  • ½ Ч. л. цукру;
  • 2 ч. л. солі;
  • 1 ч. л. розпушувача.

Спосіб приготування:

  • Капусту нашаткувати, додати до неї трохи солі і все пом’яти руками.
  • Змішати сметану і яйця, трохи збити до однорідності.
  • Додати половину чайної ложки солі і цукру.
  • Окремо з’єднати борошно і розпушувач, поступово ввести в тісто.
  • Змастити чашу мультиварки рослинним маслом, вилити в неї половину готового тіста.
  • Додати наступним шаром капусту, потім знову залити тісто.
  • Готувати 75 хвилин в режимі «Випічка».

Тепер ви знаєте, як готувати шарлотку з капустою. Приємного апетиту!
Шарлотка з капустою – дуже простий пиріг, яким можна нагодувати всю сім’ю. Він виходить смачним і ситним, і до того ж, досить корисним. Познайомитися з цією стравою і порадувати своїх близьких допоможуть наступні кулінарні поради, як приготувати шарлотку з капустою:

  • Для приготування тіста потрібно всі інгредієнти заздалегідь дістати з холодильника і почекати, поки вони нагріються до кімнатної температури;
  • Всі інгредієнти начинки перед додаванням в пиріг повинні бути доведені до готовності;
  • Капусту для шарлотки найкраще натерти на тертці, щоб вона була досить дрібною;
  • Тісто для шарлотки завжди повинно бути рідким, не густіше сметани, так що борошно слід вводити в нього поступово, регулюючи консистенцію очей;
  • Перед тим як готувати шарлотку, капусту рекомендується посипати невеликою кількістю солі і трохи пом’яти руками, щоб вона пустила сік. Його потрібно буде злити, щоб він не размягчил пиріг.