Шарлотка з яблуками

Пишний пиріг шарлотка з яблуками на кефірі

Ні для кого не секрет, що кисломолочні продукти роблять
тісто більш пухким і пишним. Шарлотка на кефірі – це справжній кулінарний
шедевр, який буквально тане в роті. Подавати обов’язково гарячою.
Інгредієнти:

  • 100г вершкового масла;
  • 200г цукру;
  • 4 яблука;
  • 1 яйце;
  • 200мл кефіру;
  • 300г борошна;
  • ½ч.л. соди;
  • 2ч.л. кориці.

Як приготувати шарлотку з яблуками на кефірі:
1.
Вершкове масло натерти на тертці і розтерти з цукром;
2.
Додати до масла соду, яйця та кефір, ретельно
перемішати;
3.
Всипати борошно і тонкою цівкою, постійно помішуючи тісто
блендером;
4.
Помити яблука, прибрати середину, очистити шкірку;
5.
Нарізати яблука тонкими кружками;
6.
Форму для випічки змастити олією, вилити половину
тесту;
7.
Рівномірним шаром викласти яблука, посипати корицею і
залити другою половиною тіста;
8.
Запікати шарлотку в духовці 50 хвилин при температурі
200 градусів.