Шарлотка з яблуками

Смачна шарлотка з яблуками в мультиварці

Готувати шарлотку в мультиварці – одне задоволення. Вона
рівномірно пропікається з усіх боків, внизу виходить рум’яна кірочка, а
всередині – ніжні і соковиті яблука. Крім того, шарлотка в мультиварці набагато
пишніше своєї «духовий» колеги. Калорійність страви не перевищить 250ккал на 1
порцію.
Інгредієнти:

  • 1 склянка цукру;
  • 1 склянка борошна;
  • 4 яйця;
  • 4 яблука;
  • ½ч.л. кориці;
  • 1 зірочка бадьяна;
  • 1 щіпка солі;
  • 50г цукрової пудри.

Як приготувати шарлотку з яблуками в мультиварці:
1.
З яблук видалити серцевину, нарізати скибочками разом
з шкіркою;
2.
Ретельно збити яйця, додавши дрібку солі;
3.
Продовжувати збивати яєчну суміш міксером, додати
цукор невеликими порціями;
4.
Коли цукор розчиниться, тонкою цівкою вводити борошно,
не вимикаючи міксер;
5.
Додати корицю, перемішати;
6.
У чашу мультиварки розтопити шматочок вершкового масла;
7.
Налити в чашу трохи тесту (щоб ледве покривало дно),
викласти ¼ яблук;
8.
Засипати яблука ¼ цукру і залити тонким шаром тіста
(не більше 0,5 см);
9.
Так само викласти ще 3 шари яблук;
10. Перед
тим, як спекти пиріг, випустити з мультиварки зайве повітря, трохи потрусивши
чашу;
11. Включити
режим «Випічка» на 1 годину;
12. Готовий
пиріг притрусити цукровою пудрою.